Skip to content
Home » Hoe Lang Is Een Sligro Pas Geldig? Alles Wat Je Moet Weten!

Hoe Lang Is Een Sligro Pas Geldig? Alles Wat Je Moet Weten!

Orderpicker at Sligro Food Group | Corridor Veghel

Hoe Lang Is Een Sligro Pas Geldig? Alles Wat Je Moet Weten!

Orderpicker At Sligro Food Group | Corridor Veghel

Keywords searched by users: hoe lang is een sligro pas geldig sligro pas vergeten, sligro pas op stocard, sligro pas aanvragen particulier, sligro pas kosten, sligro pas aanvragen zonder kvk, sligro pas hoeveel personen, sligro pas op telefoon, sligro pas uitlenen

hoe lang is een Sligro-pas geldig in Nederland?

Een Sligro-pas is een belangrijke kaart voor ondernemers en organisaties die inkopen doen bij Sligro, een bekende groothandel in Nederland. Het hebben van een Sligro-pas biedt toegang tot exclusieve producten, aanbiedingen en andere voordelen. Maar hoelang is een Sligro-pas eigenlijk geldig en wat zijn de voorwaarden en consequenties hiervan? In dit artikel zullen we deze vragen beantwoorden en andere relevante informatie verstrekken met betrekking tot de geldigheid van een Sligro-pas.

 1. Wat is een Sligro-pas?

 2. Een Sligro-pas, ook wel bekend als een Sligro-klantenkaart, is een pasje waarmee ondernemers en organisaties toegang krijgen tot de producten en diensten van Sligro. Met deze pas kunnen klanten inkopen doen in de Sligro-zelfbedieningsgroothandels en gebruik maken van speciale aanbiedingen en kortingen.

 3. Hoe lang is een Sligro-pas geldig?

 4. Een Sligro-pas is geldig voor een bepaalde periode. Volgens de officiële website van Sligro is de geldigheid van een Sligro-pas maximaal één jaar. Klanten moeten er dus voor zorgen dat ze hun pas vernieuwen voordat de geldigheidsduur verloopt.

 5. Vanaf wanneer gaat de geldigheidsduur van een Sligro-pas in?

 6. De geldigheidsduur van een Sligro-pas gaat in op het moment dat de pas is uitgegeven. Klanten moeten deze datum in de gaten houden om te weten wanneer ze hun pas moeten vernieuwen.

 7. Wat gebeurt er na het verlopen van de geldigheidsduur?

 8. Na het verlopen van de geldigheidsduur van een Sligro-pas verliest de pas zijn geldigheid. Klanten kunnen dan geen gebruik meer maken van de voordelen en diensten van Sligro totdat ze hun pas hebben vernieuwd.

 9. Kan een verlopen Sligro-pas nog gebruikt worden?

 10. Nee, een verlopen Sligro-pas kan niet meer worden gebruikt. Klanten moeten ervoor zorgen dat ze hun pas vernieuwen voordat deze verloopt om onderbrekingen in hun toegang tot de Sligro-diensten te voorkomen.

 11. Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een nieuwe Sligro-pas?

 12. De voorwaarden voor het aanvragen van een nieuwe Sligro-pas kunnen variëren, afhankelijk van het type klant. Sligro richt zich voornamelijk op ondernemingen en organisaties. Om een nieuwe Sligro-pas aan te vragen, moeten klanten in de meeste gevallen een KvK-nummer (Kamer van Koophandel) hebben. Het hebben van een geldig KvK-nummer bevestigt dat de klant een geregistreerde onderneming is.

 13. Is er een mogelijkheid tot het verlengen van de geldigheidsduur?

 14. Ja, klanten kunnen de geldigheidsduur van hun Sligro-pas verlengen door deze tijdig te vernieuwen. Dit betekent dat klanten hun pas moeten laten vernieuwen voordat deze verloopt om hun toegang tot Sligro niet te onderbreken.

 15. Zijn er uitzonderingen op de geldigheidsduur van een Sligro-pas?

 16. Volgens de informatie die beschikbaar is op de Sligro-website, zijn er geen specifieke uitzonderingen vermeld met betrekking tot de geldigheidsduur van een Sligro-pas. Klanten moeten ervoor zorgen dat ze hun pas vernieuwen voordat deze verloopt om gebruik te kunnen blijven maken van de voordelen van Sligro.

 17. Wat zijn de consequenties van het niet naleven van de geldigheidsduur?

 18. Als klanten de geldigheidsduur van hun Sligro-pas niet naleven en deze laten verlopen, verliezen ze hun toegang tot de voordelen en diensten van Sligro. Ze kunnen geen inkopen meer doen bij Sligro of gebruik maken van speciale aanbiedingen en kortingen. Het is daarom belangrijk om de geldigheidsduur van de pas in de gaten te houden en deze tijdig te vernieuwen.

Veelgestelde vragen

Nu we de belangrijkste aspecten van de geldigheid van een Sligro-pas hebben behandeld, zullen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden met betrekking tot dit onderwerp.

 1. Wat moet ik doen als ik mijn Sligro-pas ben vergeten?

 2. Als je je Sligro-pas bent vergeten, kun je geen aankopen doen bij Sligro zonder deze pas. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met Sligro om te informeren naar de mogelijke stappen die je kunt nemen om je toegang tot Sligro te herstellen.

 3. Kan ik mijn Sligro-pas toevoegen aan de Stocard-app?

 4. Ja, het is mogelijk om je Sligro-pas toe te voegen aan de Stocard-app. Met deze app kun je al je klantenpassen op één plek bewaren en gemakkelijk gebruiken tijdens het winkelen.

 5. Hoe kan ik een Sligro-pas aanvragen als particulier?

 6. Helaas is het op dit moment niet mogelijk voor particulieren om een Sligro-pas aan te vragen. Sligro richt zich voornamelijk op ondernemingen en organisaties. Alleen klanten met een geldig KvK-nummer kunnen een Sligro-pas aanvragen.

 7. Hoeveel personen kunnen gebruik maken van één Sligro-pas?

 8. Eén Sligro-pas is meestal bedoeld voor gebruik door één persoon. Het is niet gebruikelijk dat meerdere personen dezelfde Sligro-pas delen. Elk lid van een organisatie of bedrijf zou zijn eigen Sligro-pas moeten hebben om aankopen te kunnen doen bij Sligro.

 9. Kan ik mijn Sligro-pas tonen op mijn telefoon?

 10. Ja, het is mogelijk om je Sligro-pas op je telefoon te tonen. Sligro accepteert digitale versies van de pas, of het nu gaat om een fysieke kopie of een digitaal pasje in een app zoals Stocard.

 11. Kan ik mijn Sligro-pas uitlenen aan iemand anders?

 12. Het uitlenen van je Sligro-pas aan iemand anders wordt niet aanbevolen. Een Sligro-pas is persoonlijk en bedoeld voor gebruik door de eigenaar ervan. Het is het beste om ervoor te zorgen dat elke persoon zijn eigen Sligro-pas heeft om eventuele problemen te voorkomen.

In dit artikel hebben we besproken hoe lang een Sligro-pas geldig is en hebben we antwoord gegeven op veelgestelde vragen met betrekking tot dit onderwerp. Het is belangrijk voor ondernemers en organisaties om op de hoogte te zijn van de geldigheidsduur van hun Sligro-pas en deze tijdig te vernieuwen om ononderbroken toegang te behouden tot de producten en diensten van Sligro.

Categories: https://nataviguides.com

Orderpicker at Sligro Food Group | Corridor Veghel
Orderpicker at Sligro Food Group | Corridor Veghel

Deze mag maximaal 1 jaar oud zijn.Alleen op vertoon van de Sligro-klantenkaart is het toegestaan om aankopen te doen bij Sligro.Vanaf dat moment zijn de Sligro zelfbedieningsgroothandels weer uitsluitend toegankelijk voor Sligro-pashouders. Wij betreuren dit besluit, vinden het onverstandig en het is nadrukkelijk tégen het advies in van het CBL, onze brancheorganisatie.

Kun Je Ook Zonder Pas Naar De Sligro?

Je kunt alleen aankopen doen bij Sligro als je de Sligro-klantenkaart bij je hebt. Het is niet mogelijk om zonder de klantenkaart producten te kopen bij Sligro. Het tonen van de klantenkaart is verplicht om toegang te krijgen tot de winkel en om aankopen te kunnen doen.

Kun Je Als Particulier Bij De Sligro Kopen?

Vanaf dat moment zijn de Sligro zelfbedieningsgroothandels weer uitsluitend toegankelijk voor Sligro-pashouders. Dit betekent dat particulieren niet meer bij de Sligro kunnen kopen. Wij als organisatie vinden dit besluit betreurenswaardig en onverstandig. Het is belangrijk om op te merken dat dit besluit tegen het advies in gaat van het CBL, onze brancheorganisatie.

Wat Kost Een Sligro-Klantenkaart?

Wat kost een Sligro-klantenkaart? De Sligro-ISPC klantenkaart is gratis verkrijgbaar. Je kunt hem online aanvragen via onze website of in een van onze vestigingen. Het is belangrijk op te merken dat er geen kosten verbonden zijn aan het aanvragen of bezitten van de klantenkaart.

Hoe Krijg Ik Een Pasje Van De Sligro?

Hoe kan ik een pasje van de Sligro krijgen?
Je kunt binnen 5 minuten een klantenkaart aanvragen via dit formulier. Zorg ervoor dat je je KvK-nummer bij de hand hebt. Als alternatief kun je ook een klantenkaart aanvragen bij de dichtstbijzijnde Sligro-vestiging. Neem een geldig legitimatiebewijs en een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel mee.

Top 36 hoe lang is een sligro pas geldig

Home | Sligro-Ispc.Be
Home | Sligro-Ispc.Be

See more here: nataviguides.com

Learn more about the topic hoe lang is een sligro pas geldig.

See more: nataviguides.com/voorpagina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *