Skip to content
Home » Barbara Polikliniek Culemborg: Maak Eenvoudig Een Afspraak

Barbara Polikliniek Culemborg: Maak Eenvoudig Een Afspraak

Bloedprikken op afspraak in Culemborg

Barbara Polikliniek Culemborg: Maak Eenvoudig Een Afspraak

Bloedprikken Op Afspraak In Culemborg

Keywords searched by users: barbara polikliniek culemborg afspraak maken bloedprikken afspraak maken, afspraak bloedprikken poli culemborg, bloedprikken culemborg, ziekenhuis rivierenland afspraken, ziekenhuis afspraak maken, online afspraak maken bloedprikken, zorgplein beneden-leeuwen, weer op weg poli tiel

Wat is Barbara Polikliniek Culemborg?

Barbara Polikliniek Culemborg is een onderdeel van Ziekenhuis Rivierenland en biedt verschillende medische diensten en specialisaties aan in Culemborg, Nederland. Als polikliniek en medisch diagnostisch centrum biedt Barbara Polikliniek Culemborg hoogwaardige zorg aan patiënten in de regio. Ze zijn gericht op het bieden van toegankelijke en persoonlijke zorg, waarbij de behoeften en wensen van de patiënt centraal staan.

De polikliniek is vernoemd naar de heilige Barbara, de beschermheilige van onder andere patiënten, ziekenhuizen en artsen. De naam Barbara Polikliniek Culemborg symboliseert hun toewijding aan het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

Hoe maak ik een afspraak bij Barbara Polikliniek Culemborg?

Het maken van een afspraak bij Barbara Polikliniek Culemborg kan op verschillende manieren. Hier zijn de stappen om een afspraak te maken:

1. Telefonisch afspraak maken: Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen met de polikliniek. Het telefoonnummer van Barbara Polikliniek Culemborg is beschikbaar op de officiële website van Ziekenhuis Rivierenland.

2. Online afspraak maken: Een andere handige manier om een afspraak te maken is via de online portal van Ziekenhuis Rivierenland. Door naar de website van Ziekenhuis Rivierenland te gaan, kunt u de optie voor het maken van een afspraak vinden. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren en een geschikte datum en tijd kiezen op basis van beschikbaarheid.

3. Langsgaan bij de polikliniek: Als u liever persoonlijk een afspraak maakt, kunt u ook langs de polikliniek gaan. Het adres van Barbara Polikliniek Culemborg is te vinden op de website van Ziekenhuis Rivierenland. Bij de balie kunt u uw afspraak regelen met de medewerkers.

Het is belangrijk om te vermelden dat sommige afspraken mogelijk een verwijzing van een huisarts vereisen. Neem contact op met uw huisarts om te bepalen of een verwijzing nodig is voor uw specifieke situatie.

Diensten en specialisaties van Barbara Polikliniek Culemborg

Barbara Polikliniek Culemborg biedt een breed scala aan medische diensten en specialisaties aan. Enkele van de belangrijkste diensten en specialisaties die beschikbaar zijn bij Barbara Polikliniek Culemborg zijn:

1. Bloedafname: Barbara Polikliniek Culemborg heeft een speciale afdeling voor bloedafname. U kunt hier terecht voor het afnemen van bloedmonsters voor diagnostische doeleinden, zoals laboratoriumonderzoeken of tests.

2. Radiologie: De polikliniek heeft moderne radiologische apparatuur, waaronder röntgenapparatuur en echografieapparatuur. Hier kunnen verschillende soorten radiologische scans worden gedaan, zoals röntgenfoto’s, echografieën en mammografieën.

3. Cardiologie: Barbara Polikliniek Culemborg heeft ook een cardiologieafdeling waar patiënten terecht kunnen voor onderzoek en behandeling van hart- en vaatziekten. Dit omvat onder andere ECG’s (elektrocardiogrammen) en echocardiogrammen.

4. Longfunctietesten: Voor de diagnose en monitoring van longaandoeningen biedt de polikliniek longfunctietesten aan. Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen verschillende aspecten van de longfunctie worden geëvalueerd.

5. Gynaecologie: Op het gebied van gynaecologie biedt Barbara Polikliniek Culemborg diagnostiek en consulten aan, evenals verschillende speciale onderzoeken zoals een uitstrijkje.

6. Fysiotherapie: De polikliniek heeft ook een fysiotherapieafdeling. Hier kunnen patiënten terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en revalidatie.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit slechts een greep is uit de vele diensten en specialisaties die beschikbaar zijn bij Barbara Polikliniek Culemborg. Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke diensten, kunt u de officiële website van Ziekenhuis Rivierenland raadplegen of contact opnemen met de polikliniek.

Locatie en contactgegevens van Barbara Polikliniek Culemborg

Barbara Polikliniek Culemborg is gevestigd in Culemborg, Nederland. Hier zijn de locatiegegevens van de polikliniek:

Adres: XYZ-straat 123, 1234 AB Culemborg.
Telefoonnummer: 1234567890.

Voor gedetailleerde routebeschrijvingen naar de polikliniek kunt u de officiële website van Ziekenhuis Rivierenland raadplegen. Daar vindt u ook aanvullende contactgegevens, waaronder het e-mailadres van de polikliniek.

Informatie over bloedafname bij Barbara Polikliniek Culemborg

Bloedafname is een veelvoorkomende procedure bij Barbara Polikliniek Culemborg. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten over bloedafname bij de polikliniek:

– Afspraak maken: Voor bloedafname is een afspraak vereist bij Barbara Polikliniek Culemborg. Dit kan telefonisch of online worden gedaan.

– Voorbereiding: In sommige gevallen kan het nodig zijn om voorafgaand aan de bloedafname nuchter te zijn. U wordt geadviseerd om van tevoren te informeren of u specifieke voorbereidingen moet treffen.

– Identificatie: Bij bloedafname wordt u gevraagd om uw identiteit te bevestigen. Zorg ervoor dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

– Professionele zorg: De bloedafname bij Barbara Polikliniek Culemborg wordt uitgevoerd door ervaren professionals op het gebied van phlebotomy (bloedafname). U kunt verwachten dat u in goede handen bent tijdens het proces.

– Resultaten: De verkregen bloedmonsters worden naar het laboratorium gestuurd voor verdere analyse. De resultaten van het onderzoek kunnen na verwerking beschikbaar worden gesteld aan uw behandelend arts.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit algemene informatie over bloedafname is. Als u specifieke vragen of zorgen heeft, neem dan contact op met de polikliniek voor meer gedetailleerde informatie.

Achtergrondinformatie over Ziekenhuis Rivierenland en de Barbara Polikliniek

Ziekenhuis Rivierenland is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Tiel, Nederland. Het is ontstaan in 1982 uit een fusie van twee ziekenhuizen met katholieke en protestantse wortels. Het ziekenhuis staat bekend om zijn hoogwaardige medische zorg en uitgebreide dienstenaanbod.

Barbara Polikliniek Culemborg is een onderdeel van Ziekenhuis Rivierenland en speelt een belangrijke rol binnen de organisatie. Als polikliniek en medisch diagnostisch centrum biedt het patiënten in Culemborg en omgeving toegang tot gespecialiseerde zorg zonder de noodzaak om naar het hoofdziekenhuis in Tiel te reizen.

Doordat Barbara Polikliniek Culemborg onderdeel is van Ziekenhuis Rivierenland, kunnen patiënten profiteren van een breed scala aan diensten en specialisaties, inclusief bloedafname, radiologie, cardiologie, gynaecologie en fysiotherapie.

Als een regionaal ziekenhuis speelt Ziekenhuis Rivierenland een belangrijke rol in de gezondheidszorg voor de lokale gemeenschap. Het ziekenhuis werkt nauw samen met andere zorgverleners en instanties om patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Door de Barbara Polikliniek Culemborg als onderdeel van Ziekenhuis Rivierenland te kiezen, kunnen patiënten profiteren van hoogwaardige zorg en specialistische dienstverlening dicht bij huis.

FAQs

1. Kan ik direct naar Barbara Polikliniek Culemborg gaan zonder een afspraak?

Nee, bij Barbara Polikliniek Culemborg is het noodzakelijk om een afspraak te maken voordat u naar de polikliniek gaat. Dit geldt voor alle diensten en specialisaties die zij aanbieden, inclusief bloedafname. Het maken van een afspraak kan telefonisch of online worden gedaan.

2. Heb ik een verwijzing nodig van mijn huisarts om een afspraak te maken bij Barbara Polikliniek Culemborg?

Voor sommige diensten en specialisaties kan een verwijzing van uw huisarts nodig zijn voordat u een afspraak maakt bij Barbara Polikliniek Culemborg. Neem contact op met uw huisarts om te bepalen of een verwijzing nodig is voor uw specifieke situatie.

3. Hoe kan ik een afspraak maken bij de bloedafname-afdeling van Barbara Polikliniek Culemborg?

U kunt een afspraak maken bij de bloedafname-afdeling van Barbara Polikliniek Culemborg door telefonisch contact op te nemen met de polikliniek of via de online portal van Ziekenhuis Rivierenland. Zorg ervoor dat u uw persoonlijke gegevens bij de hand heeft en kies een geschikte datum en tijd op basis van beschikbaarheid.

4. Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten van mijn bloedonderzoek ontvang?

De tijd die nodig is om de resultaten van uw bloedonderzoek te verwerken, kan variëren afhankelijk van het type onderzoek en de drukte van het laboratorium. In de meeste gevallen ontvangt uw behandelend arts de resultaten binnen enkele dagen. Neem contact op met uw behandelend arts voor specifieke informatie over de verwerkingstijd van uw bloedonderzoek.

5. Biedt Barbara Polikliniek Culemborg ook fysiotherapie aan?

Ja, Barbara Polikliniek Culemborg heeft een fysiotherapieafdeling waar patiënten terecht kunnen voor fysiotherapeutische behandelingen en revalidatie. Neem contact op met de polikliniek voor meer informatie over de beschikbaarheid van fysiotherapiediensten.

6. Zijn er andere locaties van Ziekenhuis Rivierenland waar ik een afspraak kan maken?

Ja, naast Barbara Polikliniek Culemborg heeft Ziekenhuis Rivierenland ook andere locaties waar u een afspraak kunt maken. Enkele van de andere locaties zijn bijvoorbeeld Zorgplein Beneden-Leeuwen en Weer op Weg Poli Tiel. Raadpleeg de officiële website van Ziekenhuis Rivierenland voor meer informatie over de beschikbare locaties.

Met de uitgebreide diensten en specialisaties van Ziekenhuis Rivierenland en de Barbara Polikliniek kunt u ervan verzekerd zijn dat u in goede handen bent voor uw medische behoeften. Maak een afspraak en ontvang de zorg die u verdient.

Categories: Aggregeren 12 Barbara Polikliniek Culemborg Afspraak Maken

Bloedprikken op afspraak in Culemborg
Bloedprikken op afspraak in Culemborg

Hoe Oud Is Ziekenhuis Rivierenland?

Het Ziekenhuis Rivierenland is opgericht in 1982 toen vier kleine ziekenhuizen in Tiel en Culemborg fuseerden. Deze fusie heeft geleid tot de huidige vorm van ons ziekenhuis als een regionaal ziekenhuis met zowel katholieke als protestantse wortels. Met deze samensmelting hebben we onze krachten gebundeld om een hoogwaardige zorginstelling te worden die de hele regio bedient.

Wat Is Het Kleinste Ziekenhuis Van Nederland?

Wat is het kleinste ziekenhuis van Nederland? De medisch specialisten van De Sionsberg in Dokkum, met 138 bedden het kleinste ziekenhuis van Nederland, zijn boos over de dreigende sluiting van de afdeling geboortezorg. De Sionsberg in Dokkum is een klein ziekenhuis met 138 bedden en momenteel het kleinste ziekenhuis van Nederland. De medisch specialisten van dit ziekenhuis zijn echter boos en verontrust over de plannen om de afdeling geboortezorg te sluiten. Dit nieuws werd bekend op 9 mei 2012.

Wat Is Het Grootste Ziekenhuis In Nederland?

Wat is het grootste ziekenhuis in Nederland? Het grootste algemene ziekenhuis in Nederland is de Isala Klinieken in Zwolle. Dit ziekenhuis staat bekend om zijn uitgebreide medische diensten en state-of-the-art medische apparatuur. Het biedt hoogwaardige zorg aan patiënten uit heel Nederland en heeft een breed scala aan specialismen, waaronder cardiologie, oncologie, neurologie en orthopedie. Met zijn moderne faciliteiten en deskundige medisch team speelt de Isala Klinieken een belangrijke rol in de gezondheidszorg van Nederland.

Wat Is Het Oudste Ziekenhuis Ter Wereld?

Het oudste ziekenhuis ter wereld is het St. Bartholomew’s Hospital in Londen. Dit ziekenhuis werd opgericht in het voorjaar van 1123, dus bijna 800 jaar geleden. Het werd opgericht door Rahere, een nar aan het hof van koning Henry I.

Delen 9 barbara polikliniek culemborg afspraak maken

Bloedprikken Op Afspraak In Culemborg - Youtube
Bloedprikken Op Afspraak In Culemborg – Youtube
Ziekenhuis Rivierenland - Contact
Ziekenhuis Rivierenland – Contact
Bloedprikken Op Afspraak In Culemborg - Youtube
Bloedprikken Op Afspraak In Culemborg – Youtube

See more here: nataviguides.com

Learn more about the topic barbara polikliniek culemborg afspraak maken.

See more: https://nataviguides.com/voorpagina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *